ODABERITE SVOJU ZEMLJU ILI REGIJU
GLOBAL
ASIA PACIFIC
EUROPE
LATIN AMERICA
MIDDLE EAST & AFRICA
NORTH AMERICA
EMUI10 Connect EMUI10 Connect
EMUI10 Connect pad EMUI10 Connect pad
EMUI10 Connect yinxiang

Besprekoran AI život

Razbijajući granice između uređaja, OS EMUI10 omogućava glatko i povezano iskustvo kako biste iskoristili sve uređaje u svim scenarijima. Novi vizuelni dizajni povezani sa eminentnim detaljima će vas impresionirati na prvi pogled i obezbediti dugotrajan komfor.

Saradnja
na više ekrana

Jednostavnim dodirom, vaš pametni telefon i laptop će se transformisati u "JEDAN" super uređaj čak i bez internet konekcije.1 Tekuća reprodukcija muzike ili video zapisa i uređivanje datoteka na vašem telefonu će se automatski nastaviti na vašem laptopu. Vaš ekran telefona se može prikazati na laptopu, zatim možete kontrolisati oba uređaja u isto vreme pomoću tastature i miša. Možete prevući i pustiti datoteke ili slike između uređaja i urediti datoteke na laptopu dok šaljete poruke kolegama na pametnom telefonu pomoću iste tastature.

EMUI10 Dual Desk

Uživanje je u detaljima

Emulacija prirodnih bisernih materijala, vena planete, kostiju šume i talasa mora se adaptiraju u pozadine kojom ćete nahraniti oči lepotom prirode.
Prateći pravila zlatnog odnosa, sve ikonice se redizajniraju i ponovo prikazuju kako biste imali vizuelno prijatniji desktop.

beautiful
beautiful
beautiful
beautiful
beautiful

Isključivanje svetla, čudo se nastavlja

Pozadinska boja opcije uvek uključenog displeja prati boju neba u različito doba dana. Sada možete izabrati personalizovane teme za uvek uključen displej iz širokog asortimana.

Uronjeni u Morandi paletu

Inspirisan Morandi šemom boje gradijenta, EMUI10 usklađuje nežne teksture sa prozračnošću kako bi se kreirao osećaj mirnoće za smirivanje vaših misli. Ostanite moderni, elegantni, oslobođeni komplikacija.

Morandi
Morandi
Morandi
Morandi
Morandi
Morandi
Morandi

Počast zakonima prirode

Suština EMUI10 dizajna animacije je da istražuje i prati zakone prirode i ljudske instinkte. Novi dodati elastični dodir, putanja prevlačenja i komforna tranzicija dovode do jednostavnog i prirodnog iskustva dodira, vida i osećaja.

video

Putanja prevlačenja

video

Elastični dodir

video

Komforna tranzicija

Minimalizam rasporeda

Uklonite sve trivijalne dizajne koji vas ometaju u čitanju i primenite veće fontove sa mrežnim linijama kako biste fokusirali pažnju. Uživajte u očaravajućem iskustvu čitanja u obliku nalik časopisima.

magazine
magazine
magazine magazine
magazine

Tamni režim,
Prijatan za oči

Tamni režim ne označava potpuno crnu pozadinu i bele tekstove. Nakon ponovljenih laboratorijskih testova fokusiranih na ljude, najpodesniji kontrast i gradacija boja su odabrani za omogućava udobnog i imerzivnog iskustva čitanja u tamnim okruženjima.

magazine
magazine
magazine

Dosledno brz

Usvajajući sistem determinističke latencije, EMUI10 pametno optimizuje alokaciju sistemskih resursa radi ubrzanja učinka na nivou skupa čipova, dovodeći do responzivnijeg i doslednijeg učinka.

Latencija odziva

EMUI10

EMUI 9.1

25,7%2

Smanjenje latencije odziva

Oscilacije latencije

EMUI10

EMUI 9.1

55,6%2

Smanjenje oscilacije latencije

Nadograđen za vašu igru

Nadograđeni GPU Turbo za cilj ima znatno smanjene latencije pri dodiru (smanjenje za 40%)3 i produžava trajanje baterije kako bi vam dao prednost u igri. Uživajte u vizuelnom užitku brzog smenjivanja slika i neverovatnoj fluidnosti rada u vrhunskim igrama.

Ubrzano prebacivanje

Sa nadograđenom Phone Clone aplikacijom, kontakti, fotografije, video zapisi i podaci koji su vam potrebni se lako mogu preneti na vaš novi telefon bez trošenja mobilnih podataka.

Saznajte više o opciji Phone Clone >

Bezbednost u povezanom svetu

EMUI10 koristi izolovani bezbedni sistem. Mikrokernel ovog sistema je postigao CC EAL 5+, najviši globalni nivo sertifikacije bezbednosti za OS uređaja široke potrošnje. Stoga, sva plaćanja, autentikacija i druge operacije visoke osetljivosti se pokreću na sistemu u cilju sprečavanja potencijalnog presretanja i krađe. Podešavanje konekcije, transfer podataka i sačuvane informacije između uređaja se takođe šifruju u sistemu.

1. Obratite se HUAWEI korisničkom servisu da biste proverili listu podržanih uređaja HUAWEI telefona i MateBook računara.

2. Podaci se dobijaju iz internih HUAWEI laboratorija, u poređenju sa EMUI 9.1.

3. Podaci se dobijaju iz internih HUAWEI laboratorija, u poređenju sa EMUI 9.1.