TOP

logo

我的荣耀 开启荣耀之旅

打开
App 内打开

Bezbednosna ažuriranja za sistem Honor MagicOS/Magic UI

Više informacija o bezbednosnim ažuriranjima za sistem MagicOS/Magic UI

  • Kompanija Honor će objavljivati mesečna i tromesečna bezbednosna ažuriranja za sledeće proizvode.
  • Mesečna i tromesečna bezbednosna ažuriranja obuhvataju zakrpe za bezbednosne probleme povezane sa operativnim sistemom Android, kao i zakrpe koje je objavila kompanija Honor za bezbednosne probleme koji se odnose na njene proizvode.

Modeli sa mesečnim bezbednosnim ažuriranjima¹

Serija HONOR Magic: HONOR Magic V2, HONOR Magic5 Pro, HONOR Magic4 Pro

Serija HONOR N: HONOR 90, HONOR 70

Modeli sa tromesečnim bezbednosnim ažuriranjima¹

Serija HONOR Magic: HONOR Magic6 Lite 5G, HONOR Magic5 Lite 5G, HONOR Magic4 Lite 5G

Serija HONOR N: HONOR 90 Lite, HONOR 50 Lite, HONOR 50

Serija HONOR X: HONOR X6a, HONOR X8a, HONOR X7a, HONOR X8, HONOR X6, HONOR X7

Serija HONOR Pad: HONOR Pad X9

¹ Lista modela sa mesečnim ili tromesečnim bezbednosnim ažuriranjima podložna je promeni zbog toga što novi proizvodi postaju dostupni i period održavanja starih proizvoda ističe.

Pored toga, neki mrežni operateri mogu da obezbede samo tromesečna bezbednosna ažuriranja za gore navedene modele sa „mesečnim bezbednosnim ažuriranjem“.

Odricanje odgovornosti:

Kompanija HONOR pridaje veliki značaj vašoj bezbednosti i učiniće sve što može da obezbedi najnovije bezbednosne zakrpe za vaše Android pametne uređaje. Međutim, postoji nekoliko faktora koji mogu uticati na to kada ćete primiti ova ažuriranja.

1. Periodične nadogradnje operativnog sistema mogu uticati na to kada ćete primiti bezbednosna ažuriranja. Budite uvereni da će nadogradnje operativnog sistema obuhvatiti najnovije bezbednosne zakrpe.

2. Kod nekih zakrpa se zahteva dugo testiranje i one možda neće biti obuhvaćene bezbednosnim ažuriranjem za aktuelni mesec. Kada zakrpe budu spremne za isporuku, one će biti obuhvaćene predstojećim bezbednosnim ažuriranjem.

3. Kompanija HONOR je posvećena obezbeđivanju ažuriranja bezbednosnih zakrpa za sve modele unutar perioda njihovog održavanja, ali imajte na umu da se vreme isporuke može razlikovati u zavisnosti od regiona i modela. U nekim slučajevima, usled više sile, datum ažuriranja bezbednosne zakrpe može se prilagoditi na osnovu stvarnih okolnosti.

Lista ažuriranja