TOP

logo

我的荣耀 开启荣耀之旅

打开
App 内打开
Februar 13, 2020

HONOR MagicWatch 2: Inovacija postaje lična

HONOR je rastući tehnološki brend koga vole mladi širom sveta. Sa mnogo impresivnih pametnih telefona opremljenih tehnologijama koje su vodeće u industriji i konkurentnom cenom, HONOR konstantno nastoji da zakorači u nove teritorije kako bi ponudio više mogućnosti i izbora kupcima.

HONOR čini još jedan veliki korak u marketingu nosivih uređaja zvaničnim pokretanjem uređaja MagicWatch 2 na prekookeanskim tržištima. Kao deo HONOR IoT ponude, HONOR MagicWatch 2 pokazuje posvećenost brenda dodatnim inovacijama u raznim proizvodnim linijama i održava razmišljanje okrenuto budućnosti za povezaniji svet. Ovo je takođe jedna od prekretnica HONOR brenda u okviru 1+8+N IoT strategije sa ciljem da konstantno kreira pametno i potpuno integrisano iskustvo za potrošače.

A. POVEZIVANJE RAZMIŠLJANJA O DIZAJNU SA OSEĆAJEM MLADOSTI I HRABROSTI

U HONOR kompaniji verujemo da modni sat može uraditi mnogo više od toga da pokazuje vreme. Napravljen od rafiniranog 316L nerđajućeg čelika, HONOR MagicWatch 2 usvaja potpuno cirkularnu siluetu koja je inspirisana klasičnim hronografskim satom. Njegove elegantne obline su ergonomski dizajnirane tako da učine HONOR MagicWatch 2 izvanrednim remek-delom. Bezvremenska i prilagodljiva estetika čini sat lakšim za uparivanje sa raznim stilovima i za svaku priliku. HONOR MagicWatch 2 je dostupan u dve veličine -46 mm i 42 mm, tako da možete izabrati veličinu koja radi i izgleda najbolje na vašoj ruci.

HONOR MagicWatch 2: Inovacija postaje lična

HONOR MagicWatch 2 prikazuje lepršavu kreativnost otkrivanjem lakog i minimalističkog dizajna. Dinamički prsten sata i distinktivno dugme u kontrastu boja pobuđuju maštu korisnika za privlačno iskustvo. Varijanta od 46 mm je dizajnirana sa panelom za trke automobila, obezbeđujući sportski, smeo i avanturistički izgled. Takođe vredi napomenuti da HONOR MagicWatch 2 sadrži elegantnu i atraktivnu crvenu liniju na gornjem dugmetu što satu daje distinktivnu ličnost.

HONOR MagicWatch 2: Inovacija postaje lična

Varijanta sata HONOR MagicWatch 2 od 42 mm je dizajnirana imajući u vidu modu. Gladak i elegantan dizajn čini da sat izgleda kao sjajni kamenčić sa strana. On nije samo pametni sat, već i modni uređaj na vašem zglobu.

HONOR MagicWatch 2: Inovacija postaje lična

HONOR MagicWatch 2 ima jedno 3D staklo i izuzetno tanko kućište od 9,4 mm, koje otelovljuje filozofiju dizajna ovog brenda „Manje je više“. U cilju postizanja elegantnijeg i čistijeg dizajna, HONOR MagicWatch 2 je morao da prođe 40 koraka obrade. Ivice staklenog panela su izglađene u C krivinu koristeći tehnologiju za staklo visoke preciznosti, za šta je potrebno 15-20 minuta više u poređenju sa standardnom CNC tehnologijom brušenja. Okvir sata se sastoji od 5 različitih slojeva, naime: staklenog sloja, sloja za brojčanik, sloja za 3D teksturu, NCVM sloja i crnog sloja. Sloj za 3D teksturu balansira svetlo i senke dok NCVM sloj pomaže u postizanju boljeg reflektivnog rezultata, otkrivajući višedimenzionalni dizajn.

HONOR MagicWatch 2: Inovacija postaje lična

Telo sata HONOR MagicWatch 2 usvaja metodu izrade sa dualnom teksturom koja jednostavno inkorporira svaku komponentu, omogućujući uređaju HONOR MagicWatch 2 da izgleda kohezivno i izvrsno. Dve različite teksture se mogu naći na bočnoj strani sata, a koje nalikuju klasičnom hronografskom satu, štedeći prostor i održavajući sat lakim.

HONOR MagicWatch 2: Inovacija postaje lična

Prilagođeni dizajn vam omogućava da sat učinite elegantnim i ličnim
Kreativnost kod dizajna povezana je sa intuicijom i praćenjem psihe potrošača, a prilagodljivi dizajn uređaja HONOR MagicWatch 2 poštuje ova načela. Kako bi vam pomogao da se izdvojite od mase, HONOR MagicWatch 2 sadrži višestruke ugrađene opcije za dizajn lica sata i omogućava vam da prilagodite lice sata svojim fotografijama, savršeno se prilagođavajući na taj način vašem stilu i vašoj ličnosti. Ne samo da sadrži prilagodljiva lica sata i bezvremeni dizajn, HONOR MagicWatch 2 dolazi sa četiri različita kaiša napravljena od elastične gume (ekološki hipoalergenski materijal), kože i metala tako da ga možete prilagoditi svakoj prilici. Svako lice sata predstavlja drugačiju korisničku grupu, a svi oni imaju priče zasnovane na određenim aktivnostima ili trenutnim željama, što je predstavljeno u raznolikosti funkcionalnosti i ukupnom stilu.

HONOR MagicWatch 2: Inovacija postaje lična

Ugljeno crni kaiš: Crni fluoroelestomerski kaiš
Flax braon kaiš: Prava italijanska koža

HONOR MagicWatch 2: Inovacija postaje lična

B. KIRIN A1 - PRVI BT I BLE 5.1 NOSIVI SET ČIPOVA ZA BATERIJU SA TRAJANJEM DO 14 DANA I STABILAN UČINAK

Jedan od najvećih izazova za nosive proizvode je kratko trajanje baterije. HONOR je rešio ovaj problem dizajnom niske potrošnje energije sa dva čipa Primenjujući visokointegrisani heterogeni dizajn seta čipova sa više jezgara, Kirin A1, prvi samostalno razvijeni nosivi čip sa efikasnim Cortex-M7 procesorom pomaže uređaju HONOR MagicWatch 2 da postigne brzo računanje, brži prenos i preciznije praćenje otkucaja srca uz izuzetno niske nivoe potrošnje energije.

Najistaknutija karakteristika je pametni režim algoritma 2.0 za uštedu energije. On omogućava uređaju HONOR MagicWatch 2 da utvrdi scenarije primene korisnika i osmisli najbolja podešavanja pomoću AI sposobnosti za učenje kako bi postigao personalizovan i izuzetno adekvatan učinak. Pored impresivnog trajanja baterije, HONOR MagicWatch 2 nudi korisnicima daleko veće brzine prenosa i širi opseg. Korisnici mogu gledati TV u dnevnoj sobi i puniti pametne telefone u spavaćoj sobi dok pregledaju opseg pokrića uređaja HONOR MagicWatch 2 u isto vreme.

HONOR MagicWatch 2: Inovacija postaje lična

C. RAZVIJENE TEHNOLOGIJE ZA UNAPREĐENJE PRECIZNOSTI PRAĆENJA ZDRAVLJA

Kako bi podigao personalizovani velnes na sledeći nivo, HONOR MagicWatch 2 koristi tri osnovne tehnologije kako bi obezbedio korisnicima praćenje i uvide u realnom vremenu. Opremljen HUAWEI TruSleep™2.0, HUAWEI TruRelax™, and HUAWEI TruSeen™ 3.5 tehnologijama, HONOR MagicWatch 2 može biti vaš velnes savetnik kako bi vam pomogao da živite zdravije i unapredite kvalitet života. Sve napredne i dobro osmišljene funkcije su od velike koristi u optimizaciji vaše svakodnevne rutine.

HONOR MagicWatch 2: Inovacija postaje lična

Praćenje otkucaja srca – HUAWEI TruSeen™ 3.5
HUAWEI TruSeen™ 3.5 koristi PPG (fotopletismografske) senzore koji koriste tehnologiju zasnovanu na svetlosti kako bi utvrdili stopu protoka krvi koju kontroliše pumpanje srca. To je čini boljim rešenjem za korisnike koji prate otkucaje srca u realnom vremenu. Korisnicima se šalje podsetnik kada otkucaji srca premaše 100 otkucaja u minuti ili kada su ispod 50 otkucaja u minuti tokom 10 uzastopnih minuta tokom neaktivnosti. Korisnici mogu da pregledaju sve podatke o otkucajima srca u realnom vremenu na Huawei Health aplikaciji koja im pomaže u praćenju zdravlja.

Pored toga, HONOR MagicWatch 2 uvodi preciznost koja je vodeća u industriji u praćenje otkucaja srca u svim režimima treninga. Može pratiti otkucaje srca 24/7 na osnovu granice koju odrede korisnici i može oglasiti alarm kada se primeti abnormalan rad srca. Sa prilagodljivim algoritmom za unapređenje prijema signala, HONOR MagicWatch 2 takođe dobro radi ispod vode kako bi omogućio praćenje otkucaja srca tokom plivanja.

Praćenje sna – HUAWEI TruSleep™ 2.0
HUAWEI TruSleep™ 2.0 je tehnologija za praćenje sna koja može da oceni kvalitet vašeg sna kroz senzor ubrzanja sa šest osa, praćenje otkucaja srca u realnom vremenu, analizu kvaliteta disanja i big data analizu. Trenutno postoji više od 10 miliona korisnika koji koriste ovu tehnologiju za praćenje i unapređenje kvaliteta sna.

HUAWEI TruSleep™ 2.0 može precizno utvrditi REM fazu, plitak san, lak san, rano ustajanje, sanjanje i ukupne nepravilne obrasce spavanja. Može obezbediti više od 200 odgovarajućih predloga prilagođenih vama za vaše navike spavanja kako biste unapredili kvalitet sna. Infracrveno praćenje je takođe dostupno kako bi se osiguralo da se praćenje sna može nastaviti tokom cele noći bez uznemiravanja svetlošću.

Praćenje stresa – HUAWEI TruRelax™
Uz pomoć HUAWEI TruRelax™ tehnologije, sat može primetiti vaše nivoe stresa i pokazati da li trpite stres tokom dana, pomažući vam da rasteretite dušu i telo. Uz pomoć HRV (varijabilnost otkucaja srca) algoritma koji se meri pomoću varijacije intervala od otkucaja do otkucaja, HUAWEI TruRelax™ može meriti nivoe stresa korisnika. Viši HRV označava spremnije i zdravije srce i predstavlja snažan pokazatelj stanja srca tokom vremena. HONOR MagicWatch 2 može obezbediti izuzetno precizno upravljanje stresom i ponuditi vežbe disanja kako biste ublažili stres. (Praćenje stresa je dostupno samo na Android uređajima)

D. 15 FITNES REŽIMA ZASNOVANIH NA CILJEVIMA KOJI ĆE BITI VAŠ SVAKODNEVNI FITNES PRATILAC

Uz podršku namenskog R&D centra za istraživanje fitnesa u Finskoj, HONOR MagicWatch 2 je sposoban za praćenje 15 namenskih fitnes režima uključujući osam sportova na otvorenom i sedam sportova u zatvorenom prostoru. Takođe sadrži 13 unapred instaliranih profesionalnih kurseva za trčanje i detaljnu analizu podataka aktivnosti kako bi unapredio vaš trenažni učinak glasovnim vođenjem. Bilo da je u pitanju početnik ili napredni sportista, HONOR MagicWatch 2 je definitivno pametni partner za treninge.

Upotrebom tehnologije za praćenje otkucaja srca, HONOR MagicWatch 2 može upravljati intenzitetom treninga kako bi pomogao u izbegavanju naprezanja. On deli učinak korisnika u pet određenih zona otkucaja kako bi pratio kvalitet njihovog treninga ili vežbanja.

Plivanje – Sa vodootpornošću do dubine od 50 metara, HONOR MagicWatch 2 može pratiti vaše otkucaje srca dok plivate ispod vode i beleži vaš SWOLF skor, daljinu, brzinu i potrošene kalorije. Praćenje otkucaja srca ispod vode je uvek predstavljalo izazov usled refleksije svetla i dinamičkih pokreta. Međutim, HONOR je prevazišao ove poteškoće korišćenjem HUAWEI TruSeen™ 3.5 tehnologije, koja unapređuje detekciju intenziteta, filtrira refleksiju ometajućeg svetla i uvećava veličinu uzorka.

Trčanje – kada trčite napolju, HONOR MagicWatch 2 vam omogućava da trčite sa virtuelnim određivačem tempa. Ovo vam omogućava da održite ciljni tempo, naročito kod trčanja na duže staze. HONOR MagicWatch 2 omogućava korisnicima VO2max a to je metrika koja opisuje sposobnost vašeg tela da dovede kiseonik u vaše telo. To je najvrednija mera kapaciteta performansi za personalizovanje obračuna kalorija, programe treninga i povratne informacije koje će vas podržavati tokom treninga. Uz podršku VO2MAX, HONOR MagicWatch 2 može videti pravi fitnes nivo korisnika, utvrđujući odgovarajuće ciljeve u pogledu fitnesa i performansi, prateći napredak, nudeći motivaciju i obezbeđujući personalizovanu metriku, povratne informacije i uputstva.

Planinarenje/trčanje van staze – dok planinarite, HONOR MagicWatch 2 nudi detaljne podatke uključujući visinu, očitavanja barometra, 3 renderovanje rute i ugrađeni kompas.

HONOR MagicWatch 2: Inovacija postaje lična
Najnovije HONOR vesti.
Pročitaj Više