TOP

logo

我的荣耀 开启荣耀之旅

打开
App 内打开
Decembar 22, 2022

Nova godina donosi nova poglavlja

Beograd, 22. decembar 2022. –Kompanija HONOR je u novembru 2020. počela samostalno da gradi svoj put ka budućnosti, a samo dve godine kasnije može da se pohvali značajnim udelom na kineskom tržištu i ambicioznim ulaskom na zahtevno evropsko tržište. Cilj globalnog tehnološkog brenda HONOR je da na tržištu Starog kontinenta osvoji vodeću poziciju, kao i da održi konstantan rast poslovanja u Kini, ističe Bruce Huang, generalni menadžer za HONOR Srbija, Hrvatska i Slovenija.

"HONOR je u drugom kvartalu 2022. godine postao prva kompanija u Kini sa čak 19,5 odsto tržišnog udela i sa 13,1 miliona prodatih mobilnih telefona. Faktori koji su najviše doprineli rastu kompanije na kineskom tržištu su end-to-end proces, strateška partnerstva, lansiranje novih proizvoda i velike mogućnosti za istraživanje i razvoj.“

Sa kakvim poslovnim planovima kompanija HONOR dočekuje 2023. godinu?

"Planiramo proširenje na dvadeset ključnih tržišta širom Evrope, Bliskog istoka, Afrike, Azije i Pacifika i Latinske Amerike. U Zapadnoj Evropi u narednom periodu, kompanija HONOR će se posvetiti rastu ključnih tržišta kao što su Velika Britanija, Francuska, Nemačka, Italija, Španija ,Finska i Srbija. HONOR sada pokriva više od 200 operatera i distributivnih kanala i ima više od 30.000 prodavnica i šaltera sa više od 3.000 servisnih centara, devet regionalnih pozivnih centara i 180 miliona aktivnih korisnika širom sveta. Svi ti brojevi ne bi bili mogući da HONOR nije bio posvećen inovacijama, ali i pružanju vrednih proizvoda svojim kupcima.“

Šta korisnici naviknuti na stalne inovacije mogu da očekuju od kompanije HONOR u narednoj godini?

“HONOR je već najavio novu Dual Flagship strategiju kompanije koja znači da će se svi savitljivi i ostali pametni telefoni kompanije naći na evropskom i međunarodnim tržištima. Naš cilj je da obezbedimo najbolje opcije svim korisnicima koji traže premijum telefone, ali i besprekorno korisničko iskustvo. Prvi put, HONOR će savitljive pametne telefone plasirati na međunarodna tržišta. Naše korisnike će obradovati vest da će im u narednom periodu postati dostupan i MagicOS 7.0 operativni sistem koji olakšava povezivanje pametnih telefona, tableta, računara i drugih IoT proizvoda. Predstavili smo i Spatial Audio, tehnologiju u našim slušalicama koja će obezbediti još impresivnije audio bioskopsko iskustvo.”

U kom smeru je planirano dalje širenje kompanije HONOR?

"Želimo da postanemo globalni kultni tehnološki brend i da omogućimo pametan život u svim scenarijima i na svim kanalima, za sve ljude, stvarajući novi inteligentniji svet za sve. Iz tog razloga nadograđujemo portfolio proizvoda i interne operacije da bismo ponudili proizvode koji su posebno dizajnirani za potrebe opšte populacije, ali i najzahtevnijih korisnika. Naš cilj je da imamo sveobuhvatan portfolio namenjen različitim cenovnim razredima, kao i da postavimo standarde u industriji estetskim dizajnom, vrhunskim korisničkim iskustvom, uz pristupačnost naše tehnologije za sve”.

Na šta će se kompanija HONOR fokusirati u narednom periodu kada je reč o tržištu u Srbiji?

“HONOR na svim tržištima na kojima je prisutan posluje na isti način i sa istom misijom – nezavisno od veličine tržište. Principi kojima se vodimo na najvećim tržištima potpuno su isti kao i oni koje primenjujemo u poslovanju u Srbiji. To znači da neprestano pratimo promene na tržištu i u ekonomiji, pažljivo osluškujući potrebe korisnika. Na srpskom tržištu u poslednjih nekoliko godina primećujemo dinamičan razvoj telekomunikacionog sektora, naročito u industriji pametnih telefona, sa potencijalom za dalji rast. Korisnici u Srbiji mogu da očekuju da će u bliskoj budućnosti, verovatno i ranije nego što pretpostavljaju, moći da se uvere u inovacije i tehnološke mogućnosti koje su prisutne u HONOR uređajima – pametnim telefonima, prenosnim računarima, pametnim ekranima, tabletima, nosivim uređajima, TrueWireless slušalicama i ruterima.”

Šta biste poručili svojim korisnicima pred ulazak u 2023. godinu?

“Svaka naša inovacija vođena je istom vizijom: da vam pomogne da ostanete povezani. I kada pravite digitalne albume starih uspomena, i kada stvarate nove i delite ih na društvenim mrežama, i kada zajedno uživate u omiljenim digitalnim sadržajima: u svim tim trenucima znamo da smo uspeli u svojoj nameri. Dok birate svoj novi telefon, znajte da naša nastojanja ka inovacijama nisu vođena pukim unapređenjima hardvera, već svim potencijalima i načinima na koje on može da unapredi vaš život. Zato nam je važno da budemo sa vama. Ponosni smo, srećni i počastvovani što smo deo vaših života i vaše zajednice: što smo tu kada je potrebno i što vam otvaramo mogućnosti da održavate najvažnije veze – one koje kreiramo jedni sa drugima. Zato je naša novogodišnja poruka jednostavna: It’s an HONOR to be with you. Srećni praznici!”

Najnovije HONOR vesti.
Pročitaj Više