TOP

logo

我的荣耀 开启荣耀之旅

打开
App 内打开
Oktobar 23, 2022

HONOR 70 5G nudi inovativna rešenja koja pomeraju granice videografije

Zablistaj u kreiranju video sadržaja uz pomoć, prvog u industriji, Solo Cut Mode režima

Beograd, 23. oktobar 2022. -   Živimo u vremenu kada mobilni telefoni sve više dobijaju na značaju, postaju sastavni deo čovekovog života i mogu se koristiti u mnoge svrhe. Svestan sve većih potreba potrošača, globalni tehnološki brend HONOR je svim korisnicima u Srbiji ponudio HONOR 70, novi model premijum klase iz N serije pametnih telefona, predstavljenog  na ovogodišnjem IFA sajmu. HONOR 70 nudi širok spektar karakteristika i režima, među kojima je i jedinstveni Solo Cut Mode.

HONOR 70 poseduje prvi u industriji režim Solo Cut Mode koji omogućava isticanje jedne osobe iz grupnog jvideo snimka, zahvaljujući tehnologiji Person Autofocus Tracking. Uz karakteristiku Dual Video Streaming, na ekranu se istovremeno može prikazati više video snimaka, uključujući video na kom je u fokusu samo jedna osoba, pored glavnog video snimka na kom se nalazi grupa ljudi. Takođe, Person Re-Identification tehnologija dodatno identifikuje i analizira preko 10 karakteristika osobe, kao što su lice, kosa, odeća i držanje. Ukoliko se desi da „glavni junak vaše priče” izađe iz kadra, zahvaljujući algoritmima veštačke inteligencije pametnog telefona HONOR 70, omogućeno je ponovno praćenje iste osobe.

U situacijama kada se odlučite da želite da promenite glavnog subjekta u vašem video snimku, pomoću Seamless Focus Switch opcije, pruža se mogućnost da samo jednim dodirom promenite fokus video sadržaja. Karakteristika Dual Video Streaming omogućava istovremeni prikaz na ekranu više video snimaka, uključujući video gde je u fokusu odabrana osoba, pored glavnog video snimka na kom se nalazi grupa ljudi.

Uz jedinstveni Solo Cut Mode, za odlične video snimke i fotografije zaslužna je glavna dvostruka kamera od 54MP koja poseduje senzor IMX800 Super Sensing od 1/1.49 inča, prvi te vrste u industriji, koji poboljšava performanse fotografije i omogućava korisnicima da zabeleže dovoljno svetle i jasne fotografije. HONOR image Engine, rešenje kompanije HONOR za obradu fotografija, omogućava kreiranje fotografija i video snimaka na najvišem nivou.

HONOR 70 poseduje bateriju kapaciteta 4800mAh, a zahvaljujući žičanom punjaču HONOR SuperCharge od 66W korisnicima je omogućeno uživanje tokom čitavog dana.

Pametni telefon HONOR 70, unikatnog izgleda, poseduje simetrični dvostruko zakrivljeni ekran i predstavlja idealan izbor za korisnike kojima je bitno da uz kreiranje fotografija vrhunskog kvaliteta imaju i modni aksesoar koji se uklapa uz sve stilove. HONOR 70 je korisnicima u Srbiji dostupan u nizu zapanjujućih i modernih opcija, uključujući Midnight Black, Crystal Silver i Emerald Green.

HONOR 70 5G je na tržištu Srbije u slobodnoj prodaji dostupan od 2. septembra kod svih operatera i u maloprodaji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 69.999 dinara za verziju 8/128 GB i od 79.999 dinara za verziju od 8/256 GB.

Najnovije HONOR vesti.
Pročitaj Više