TOP

logo

我的荣耀 开启荣耀之旅

打开
App 内打开
Septembar 2, 2022

HONOR 70 5G dostupan korisnicima u Srbiji

Kamera telefona HONOR 70 5G poseduje izvanredne karakteristike – IMX800 senzor za kreiranje sjajnih fotografija i prvi u industriji Solo Cut Mode za kreiranje video sadržaja

Beograd, 2. septembar 2022. – Globalni tehnološki brend HONOR je svim korisnicima u Srbiji ponudio HONOR 70 5G, novi model premijum klase iz N serije pametnih telefona, predstavljenog  na ovogodišnjem IFA sajmu. HONOR 70 5G poseduje impresivni sistem kamera, elegantan dizajn, kao i napredne mogućnosti kreiranja video sadržaja.

HONOR 70 5G je na tržištu Srbije u slobodnoj prodaji dostupan od 2. septembra kod svih operatera i u maloprodaji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 69.999 dinara za verziju 8/128 GB i od 79.999 dinara za verziju od 8/256 GB.

Predstavljen prvi u industriji Solo Cut Mode, režim pogodan za kreiranje video sadržaja

Pametni telefon HONOR 70 5G pruža izuzetne videografske mogućnosti, kao i prvi u industriji Solo Cut Mode – režim pogodan za kreiranje video sadržaja. Ova opcija nudi revolucionarno rešenje koje omogućava korisnicima da iz grupe ljudi izdvoje jednu osobu, a sve to je omogućeno zahvaljujući tehnologiji Person Autofocus Tracking.

Uz karakteristiku Dual Video Streaming, na ekranu se istovremeno može prikazati više video snimaka, uključujući video na kom je u fokusu samo jedna osoba, pored glavnog video snimka na kom se nalazi grupa ljudi. Ovakva mogućnost idealna je za korisnike koji kreiraju sadržaj u kom žele da odaberu junaka svoje priče. Uz Seamless Focus Switch opciju, korisnicima se pruža mogućnost da samo jednim dodirom promene fokus video snimka kako bi istakli drugog subjekta, čime je omogućeno kreiranje video sadržaja u različitim formatima.

IMX800 senzor od 1/1.49 inča, prvi te vrste na svetu, idealan je za sjajne fotografije

HONOR 70 obezbeđuje najbolje fotografije u svojoj klasi telefona, a poseduje i izvanrednu dvostruku glavnu kameru koja je opremljena, vodećom u industriji, kompjuterskom obradom fotografije. Ovu karakteristiku pokreće veštačka inteligencija (AI), kao i HONOR image Engine – rešenje kompanije HONOR za obradu fotografija, koje kreiraju fotografije i video snimke na najvišem nivou.

Glavna dvostruka kamera opremljena je senzorom IMX800 Super Sensing od 54MP i otvorom blende od f/1.9. IMX800 senzor od 1/1.49 inča, prvi te vrste u industriji, poboljšava performanse fotografije i omogućava korisnicima da zabeleže dovoljno svetle i jasne fotografije. Ultra-široka i makro kamera od 50MP i otvorom blende od f/2.2, omogućava korisnicima da zabeleže krupne kadrove visokog kvaliteta. Prednja, Super Clear Selfie kamera od 32MP obezbeđuje kreiranje sjajnih i kvalitetnih selfija.

Dizajn inspirisan dijamantima

Pametni telefon HONOR 70, unikatnog izgleda, poseduje simetrični dvostruko zakrivljeni ekran, debljine od samo 7.91mm1 i ukupne težine 178g2, što mu omogućava da udobno stane u manje torbe i džepove.

HONOR 70 je svojim jedinstvenim dizajnom spojio modu i tehnologiju, pružajući korisnicima vizuelni prikaz svetlosti koja deluje kao dijamant, što ga čini savršenim modnim dodatkom koji se odlično kombinuje uz šarenolike aksesoare.

Vrhunske performanse i specifikacije

HONOR 70  pokreće Qualcomm Snapdragon 778G Plus 5G 6nm čipset, koji pruža poboljšane performanse i omogućava rešavanje teških zadataka, obezbeđujući odličnu grafiku i odgovore u realnom vremenu.

Zahvaljujući tehnološkim inovacijama – GPU Turbo X i OS Turbo X, pametni telefon HONOR 70 pruža unapređene performanse i snagu čime se omogućava sjajna komunikacija, igranje igara i još mnogo toga. Poseduje i Anti-Aging Engine, kojim se mogu ukloniti neželjene datoteke kako bi se obezbedilo više prostora u memoriji.  

Ekran telefona podržava 1,07 milijardi boja, poseduje 100% DCI-P3 filmski kolorit kakav se koristi u filmskoj i bioskopskoj industriji, kao i HDR 10+ koji obezbeđuje bolji prikaz sadržaja na ekranu. Zahvaljujući ovim karakteristikama, korisnici mogu da uživaju u življim bojama i izoštrenijim detaljima. Opremljen je i vodećom u industriji tehnologijom zatamnjivanja – Pulse Width Modulation (PWM) od 1920Hz koja obezbeđuje prijatnije iskustvo gledanja. Bilo da korisnici igraju igrice ili pregledaju sadržaj na društvenim mrežama, uz brzinu osvežavanja od 120Hz i stopom detektovanja dodira od 300Hz3 obezbeđuje se veća efikasnost i brzina reagovanja telefona na dodir.

Uz standardnu upotrebu telefona, pomoću baterije od 4800mAh4, korisnicima je omogućeno uživanje tokom čitavog dana. Zahvaljujući žičanom punjaču HONOR SuperCharge od 66W, korisnici mogu da telefon napune od 3% do 60% kapaciteta baterije za samo 20 minuta5.

HONOR 70 poseduje i najnoviji HONOR Magic UI 6.1, operativni sistem zasnovan na Androidu 12, koji nudi niz unapređenih funkcija za inteligentnije i personalizovanije iskustvo i veće uživanje.

Cene i dostupnost

Dizajniran da zadovolji sve zahtevnije potrebe korisnika, HONOR 70 je korisnicima u Srbiji dostupan u tri zapanjujuće i moderne opcije – Midnight Black, Crystal Silver i Emerald Green6.

HONOR 70 5G je na tržištu Srbije u slobodnoj prodaji dostupan od 2. septembra kod svih operatera i u maloprodaji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 69.999 dinara za verziju 8/128 GB i od 79.999 dinara za verziju od 8/256 GB.

 

 

1Podaci dobijeni u HONOR laboratorijama.
2 Podaci dobijeni u HONOR laboratorijama.
3 Na različitim ekranima brzina osvežavanja i brzina detektovanja dodira mogu se razlikovati.
4Tipični kapacitet baterije je 4800mAh, dok je nominalni 4700mAh. Baterija se ne može ukloniti.
5Podaci dobijeni u HONOR laboratorijama.
6 Dostupnost boja varira u zavisnosti od regiona.

Najnovije HONOR vesti.
Pročitaj Više