Takuuehdot

Takuuaika

Laitteiden takuu:

a) 2 vuoden takuu ostopäivämäärästä, mikäli laitteessa ilmenee toimintahäiriö mikä ei ole ihmisen aiheuttama, voit saada korjauksen veloituksetta.

b) Tuotteen takuun alkamispäivä on päivä, jolloin laitteen ostotodistus tai ostokuitti (myöhempänä POP) on kirjattu.

c) Ostotodistus, ostotodistuksen kopio tai laitteen takuukortti toimii takuutodistuksena. Jos ostotodistusta (POP) ei ole mahdollista saada on takuun alkamispäivä 90 päivää valmistumispäivämäärästä (tarkistetaan laitteen sarjanumerosta)

d) Jos haluat lisätietoja, klikkaa “takuuaika ja tukipalvelukysely”linkkiä, tarkistaaksesi laitteen takuutiedot.

Lisätarvikkeiden takuu mitkä ovat sisältyneet myyntipakettiin:

a) Jos lisätarvikkeessa ilmenee vika, mikä ei ole ihmisen aiheuttama vahinko, voit saada ilmaisen takuukorjauksen. Lisätarvikkeiden takuuaika on seuraava:

Accessory Warranty period Remark
Akku 24 kuukautta Irroitettava akku: 6 kuukautta
Langalliset kuulokkeet 6 kuukautta
Laturi 6 kuukautta Mukaan lukien autolaturit, pöytälaturit ja matkalaturit
Kaapeli 6 kuukautta
Suojakalvo Ei takuuta

b) Ostotodistus, ostotodistuksen kopio tai laitteen takuukortti toimii takuutodistuksena. Jos ostotodistusta (POP) ei ole mahdollista saada on takuun alkamispäivä 90 päivää valmistumispäivämäärästä (tarkistetaan laitteen sarjanumerosta)

Takuuehtojen PDF-tiedoston lataus

HONOR-takuuehdot