TOP

Choose Your Country or Region
GLOBAL
ASIA PACIFIC
EUROPE
LATIN AMERICA
MIDDLE EAST & AFRICA
Etävianmäärityksen käyttäminen
Hyvä asiakkaamme,
    Varmistaaksemme että ymmärrätte palvelumme ehdot, pyytäisimme teitä lukemaan seuraavat ohjeet jotta voimme varmistaa palvelumme laadun sekä toimivuuden.
Etävianmäärityksen vaatimukset:
  • 1. Etävianmääritys on tuettu HONORin 2021 ja sen jälkeen julkaistuissa laitteissa.
  • 2. Etävianmäärityksen aikana laitetta voi käyttää normaalisti, mutta sen on oltava yhdistettynä mobiili- tai WIFI-verkkoon.
  • 3. Etävianmääritys toimii ainoastaan matkapuhelimilla (ei PC:llä)
Detail Operation:
  • 1. Avaa Honorin viralliset verkkosivut https://www.hihonor.com/fi/support/ laitteesi oletusselaimella ja valitse ”Korjauspalvelut”
  • 2. Valitse Etädiagnoosi-kuvakeEtädiagnoosi-kuvake.
  • 3. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, josta toimitamme sinulle vahvistuskoodin etävianmäärityksen aloittamiseen.
  • 4. Etävianmääritys-työkalua käytettäessä syötä vahvistukoodi alla olevan kuvan mukaisesti
  • 5. Järjestelmä näyttää vianmääritysanalyysin tietosuojailmoituksen. Sen luettuasi ja hyväksyttyäsi työkalu aloittaa vianmäärityksen. Kun vianmääritys on suoritettu, voit mahdollisesti korjata ongelman painamalla ”Korjaa” tai poistua päättääksesi vianmäärityksen.
  • Mikäli ongelmasi ei korjaannu Etävianmääritystyökalun avulla, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä laitteen jälleenmyyjään tai asiakaspalveluumme laitteen huoltoon toimitusta varten.
  • Puhelinpalvelu
  • fi.support@hihonor.com
  • Live Chat
    Ma - Pe: 09:00 - 17:00
    (englanninkielinen tuki)
Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu

0800774110  (englanninkielinen tuki)

Ma - Pe: 09:00 - 17:00

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

• Puhelinpalvelu

Online-tuki

Ota yhteyttä

• Puhelinpalvelu
    • fi.support@hihonor.com