TOP

KUINKA HUAWEI KÄYTTÄÄ EVÄSTEITÄ JA SAMANKALTAISIA TEKNOLOGIOITA



Huawei Technologies Oy (Finland) Co., Ltd. (tästä eteenpäin "Huawei", "me” ja "meidän") käyttää tällä verkkosivustolla evästeitä ja samankaltaisia tekniikoita alla kuvatulla tavalla.


Mitä ovat evästeet ja samankaltaiset tekniikat?


Eväste on tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa tietokoneelle tai mobiililaitteeseen, ja vain evästeen luonut palvelin voi noutaa ja lukea evästeen luoman sisällön. Evästeet yksilöivät käyttämäsi selaimen tai mobiilisovelluksen. Evästeen teksti sisältää usein tunnisteita, sivustojen nimiä ja joitakin numeroita ja merkkejä.


Evästeiden kaltaiset paikalliset jaetut objektit (Flash-evästeet) ja paikallinen HTML 5-muisti tallentavat tietoja laitteellesi ja voivat tallentaa joitakin tietoja toimistasi ja mieltymyksistäsi.


Evästeiden lisäksi käytämme tällä verkkosivustolla verkkojäljitteitä ja pikselitunnisteita. Verkkojäljite on tavallisesti sähköinen graafinen kuva, joka on upotettu verkkosivustolle tai sähköpostiin ja jonka avulla laitteesi evästeet tunnistetaan, kun selaat verkkosivustolla tai käytät sähköpostia. Pikselitunnisteiden avulla voimme lähettää sähköposteja, jotka ovat luettavissasi, ja saamme tiedot siitä, oletko avannut sähköpostin vai et. Kun esimerkiksi saat sähköpostin Huaweilta, se saattaa sisältää napsautettavan URL-linkin Huawein sivustolle. Jos napsautat linkkiä, Huawei jäljittää vierailusi ja saa tietoja mieltymyksistäsi tuotteiden ja palveluiden suhteen, ja näiden perusteella pyrkii markkinoimaan sekä kehittämään tuotteitaan ja palveluitaan.


Huawei käyttää tällä verkkosivustolla seuraavantyyppisiä evästeitä:


Välttämättömät evästeet


Mitä välttämättömät evästeet ovat, ja voinko kieltää niiden käytön?


Nämä evästeet ovat välttämättömiä verkkosivuston toiminnalle, eikä niitä voi kytkeä pois ilman että se vaikuttaa sivuston käyttöön. Nämä evästeet asetetaan yleensä vain tiettyjen sivustolla tekemiesi toimintojen, kuten lomakkeiden täytön tai evästeasetusten tekemisen seurauksena. Käytämme näitä evästeitä, koska uskomme, että on sekä meidän että sinun oikeutetun etusi mukaista, että sivusto toimii oikein. Voit asettaa selaimesi estämään nämä evästeet tai antamaan niistä hälytyksen, mutta jotkin verkkosivuston osat eivät toimi ilman niitä. Saadaksesi tietoja siitä, kuinka voit asettaa selaimesi estämään nämä evästeet tai antamaan niistä hälytyksen, mene: Internet Explorer > Google Chrome > Mozilla Firefox > Safari > Opera.


Miksi käytämme välttämättömiä evästeitä?


Tyypillisesti käytämme näitä evästeitä suorittamaan tietyn verkkosivuston toiminnon, esimerkiksi hakutulosten tallennuksen, kun käytät sisäistä hakutoimintoa, jotta jos klikkaat hakutuloslinkkejä, voit myöhemmin palata takaisin säilytettyihin hakutuloksiin.


Mitä tietoja välttämättömät evästeet keräävät ja käyttävät?


Välttämättömien evästeiden keräämiä tietoja ei voida suoraan liittää yksittäiseen henkilöön, mutta ne voivat sisältää tunnuskoodin, jonka avulla verkkosivusto voi erottaa sinut yksittäiseksi kävijäksi kaikista muista verkkosivulla samanaikaisesti vierailevista kävijöistä. Tämäntyyppisiä yksilöllisiä tunnuskoodeja käytetään ylläpitämään palvelinistuntoja, jotta voidaan mahdollistaa pyytämäsi toiminnot, kuten sisäisen haun käyttäminen.


Kuinka kauan säilytämme tietoja?


Välttämättömät evästeet ovat tyypillisesti istuntoevästeitä, jotka säilyttävät tietoja vain niin kauan kuin vierailet verkkosivustolla.


Jaammeko tietoja kolmansien osapuolien kanssa?


Käytämme kolmannen osapuolen verkkosivustoinfrastruktuurin toimittajia auttamaan meitä rakentamaan ja hallitsemaan sivustojamme. Evästetiedot tallennetaan turvallisesti näiden toimittajien palvelimille. Palveluntarjoajamme on valittu ja tehtävä on annettu heille huolellisuutta noudattaen, niillä on sopimuksen mukainen velvollisuus noudattaa ohjeitamme, eivätkä ne käsittele tietojasi muihin tarkoituksiin.


Mitä välttämättömiä evästeitä käytämme?


Me käytämme seuraavia välttämättömiä evästeitä:


Evästeen nimi Lähde Erääntyy Tarkoitus
_areacode HONOR Istunto Tunnistaa käyttäjän maan/alueen.
euid HONOR Istunto Tarkistaa sisäänkirjautumisen tilan.
cartId HONOR 10 tuntia Ostoskori-informaatio.
cookieaccepted HONOR 6 kuukautta Tarkistaa, onko käyttäjä sallinut evästeiden käytön.
userTimeZone HONOR Istunto Tunnistaa käyttäjän aikavyöhykkeen.
locale_MS HONOR Istunto Tunnistaa käyttäjän selaimen kielen.
salePortal HONOR Istunto Tunnistaa, mitä sivustoversiota käyttäjä käyttää. 1: web, 2: wap, 3: app
footerFlagCountryName HONOR 13 kuukautta Maan nimi.
starttime HONOR 30 minuuttia Salamamyyntien aloitusaika
ac_cp HONOR Istunto Saa pääsy käyttäjäprofiiliin asettaakseen sisäänkirjautumistiedot.
ac_lec HONOR Istunto
ac_lgc HONOR Istunto
ac_li HONOR Istunto
ac_lmi HONOR Istunto
ac_loNa HONOR Istunto
ac_ltp HONOR Istunto
ac_lus HONOR Istunto

Toiminnalliset evästeet

Mitä toiminnalliset evästeet ovat, ja voinko kieltää niiden käytön?


Nämä evästeet mahdollistavat lisätoimintoja ja mukauttamisen, kuten videoiden toiston ja live-chatit. Ne saatamme asettaa me tai kolmannen osapuolen toimittajamme, joiden palveluja, kuten asiakaspalvelun live-chat-toiminnon, olemme lisänneet sivustollemme. Nämä evästeet ovat välttämättömien evästeiden kaltaisia, koska lisätoiminnot eivät toimi ilman niitä. Käytämme näitä evästeitä, koska uskomme, että on sekä meidän että sinun oikeutetun etusi mukaista, että sivusto toimii oikein.

Näitä evästeitä asetetaan laitteellesi vain, jos olet hyväksynyt ne selainasetuksissasi. Voit kieltää toiminnalliset evästeet milloin tahansa muuttamalla evästeasetuksiasi. Tämä saattaa kuitenkin vaikuttaa verkkosivuston käyttökokemukseen.


Miksi käytämme toiminnallisia evästeitä?


Tyypillisesti käytämme näitä evästeitä mahdollistamaan tiettyjen sivuston toimintojen toiminnan; esimerkiksi asiakaspalvelumme live-chat-toiminnossa eväste muistaa palaavat käyttäjät, jolloin voit jatkaa live-chat-keskustelua paluukäynnilläsi.


Mitä tietoja toiminnalliset evästeet keräävät ja käyttävät?


Toiminnalliset evästeet keräävät ja tallentavat yksilöllisen tunnuksen, joka liittyy tallennettuihin profiilitietoihin. Liittyvien tallennettujen profiilitietojen tyyppi riippuu toiminnallisuuksista, jota eväste tukee. Esimerkiksi edellä mainitussa live-chat-esimerkissä yksilöllinen tunnus liittyy aiempiin asiakaspalvelun live-chat-tallenteisiin.


Kuinka kauan säilytämme tietoja?


Toiminnallisten evästeiden säilytysaika vaihtelee 24 tunnista 24 kuukauteen riippuen siitä, mitä toiminnallisuutta eväste tukee. Esimerkiksi jos eväste tukee videon toistoa, evästeen tietoja ei ole tarpeen säilyttää sen jälkeen, kun olet päättänyt selainistuntosi. Mutta jos eväste tukee asiakaspalvelumme live-chat-toimintoa, tietoja säilytetään pitempään, jotta sinut muistetaan myöhemmillä paluukäynneillä.


Jaammeko tietoja kolmansien osapuolien kanssa?


  • (1) Verkkosivustoinfrastruktuurin toimittajat: Käytämme kolmannen osapuolen verkkosivustoinfrastruktuurin toimittajia auttamaan meitä rakentamaan ja hallitsemaan sivustojamme. Evästetiedot tallennetaan turvallisesti näiden toimittajien palvelimille.
  • (2) Palveluiden toimittajat: Lisäksi verkkosivustollemme palveluita tarjoavilla kolmannen osapuolen toimittajilla on käyttöoikeus evästetunnukseesi linkitettyihin tietoihin; esimerkiksi asiakaspalvelun live-chat-toimittajallamme on käyttöoikeus evästetunnukseesi linkitettyihin live-chat-tietoihin, jotta he näkevät aiemmat kysymyksesi.

Palveluntarjoajamme on valittu ja tehtävä on annettu heille huolellisuutta noudattaen, niillä on sopimuksen mukainen velvollisuus noudattaa ohjeitamme, eivätkä ne käsittele tietojasi muihin tarkoituksiin.


Mitä toiminnallisia evästeitä käytämme?


Käytämme seuraavia toiminnallisia evästeitä:


Evästeen nimi Lähde Erääntyy Tarkoitus Asetuksen muuttaminen
whoson HONOR 2 vuotta Live chat -toiminto Mene "Evästeiden käyttäjäasetuksiin " säätääksesi evästeasetuksia tai poistaaksesi ne selaimestasi.

Analytiikkaevästeet


Mitä analytiikkaevästeet ovat, ja voinko kieltää niiden käytön?


Näiden evästeiden (joita kutsutaan myös suorituskykyevästeiksi, mittausevästeiksi tai tilastoevästeiksi) avulla voimme selvittää käyntikertojen määrän ja vierailijalähteet, jotta voimme mitata ja parantaa sivustomme suorituskykyä. Ne auttavat meitä saamaan selville, mitkä sivut ovat eniten ja vähiten suosittuja ja näkemään, miten kävijät liikkuvat sivustolla. Huawein näistä evästeitä vastaanottamat tiedot ovat aggregoituja, jolloin niitä ei voida liittää suoraan yksittäiseen kävijään. Näitä tilastopalveluja tarjoavat kolmannet osapuolet, Google Analytics ja Adobe Analytics, käsittelevät kuitenkin henkilötietoja voidakseen antaa meille koostettuja tietoja verkkosivustomme vierailijoista.


Käytämme näitä evästeitä ymmärtääksemme, miten kävijät vuorovaikuttavat verkkosivustomme kanssa, esimerkiksi nähdäksemme, miten käyttäjät hylkäävät tiettyjä sivuja tai missä he kokevat ongelmia. Näitä evästeitä asetetaan laitteellesi vain, jos olet hyväksynyt ne selainasetuksissasi. Voit kieltää toiminnalliset evästeet milloin tahansa muuttamalla evästeasetuksiasi. Tämä saattaa kuitenkin vaikuttaa verkkosivuston käyttökokemukseen.


Miksi käytämme analytiikkaevästeitä?


Käytämme analytiikkaevästeitä mahdollistamaan mittaukset ja analytiikan. Nämä evästeet auttavat meitä esimerkiksi kartoittamaan seuraavia:


  • - Millä verkkosivustoilla ihmiset käyvät ennen päätymistään meidän verkkosivustollemme, esimerkiksi tulivatko kävijät suoraan meidän verkkosivustollemme vai napsauttivatko he linkkiä hakukoneesta tai sosiaalisen median julkaisusta
  • - Mitkä ovat eniten ja vähiten suositut sivut verkkosivustollamme, kuinka kauan kävijät viettävät aikaa kullakin sivulla ja sivun osassa, mitä linkkejä ja painikkeita he napsauttavat
  • - Tiedot laitteista, joita käytät käyttääksesi sivustoamme, esimerkiksi laitemerkki ja -malli, mitä selainta ja käyttöjärjestelmää käytät ja
  • - Demografiset tiedot sivustollamme kävijöistä; esimerkiksi tilastot siitä, mikä prosenttiosuus verkkosivustomme kävijöistä on miehiä tai naisia, heidän ikäryhmänsä ja kiinnostuksen kohteensa, kuten valokuvaus ja teknologia.

Mitä tietoja analytiikkaevästeet keräävät ja käyttävät?


Itse evästeet tallentavat normaalisti vain yksilöllisen tunnisteen. Tämä yksilöllinen tunniste linkittyy kuitenkin Googlen ja Adoben analytiikkapalveluihin, ja sen avulla Google ja Adobe voivat muodostaa profiilin siitä, kuinka selaat verkkosivustoa. Evästeen lukemisen seurauksena käsitellään myös selaintietoja, kuten sivustolla vierailuun käytetyn laitteen tekniset tiedot ja sijainti.


Google ja Adobe käsittelevät henkilötietojasi, jotta ne voivat toimittaa meille näitä koostettuja tilastoja. Lisäksi, koska myös muut verkkosivustot käyttävät Google Analyticsiä ja Adobe Analyticsiä, Googlella ja Adobella ei ole profiili vain siitä, miten käytät meidän verkkosivustoamme, vaan myös siitä, miten käytät monia muita verkkosivustoja, jotka myös käyttävät Google Analyticsiä ja Adobe Analyticsiä. Google voi myös linkittää evästetietosi tilitietoihisi, jos olet selatessasi kirjautunut Google-tiliisi, jotta sinusta voidaan muodostaa vielä yksityiskohtaisempi profiili. Lisätietoja siitä, kuinka Google käsittelee henkilökohtaisia tietojasi, saat Googlen tietosuojakäytännöstä: https://support.google.com/analytics/answer/6004245. Lisätietoja siitä, kuinka Adobe käsittelee henkilökohtaisia tietojasi, saat Adoben tietosuojakäytännöstä: https://www.adobe.com/fi/privacy/policy.html.


Kuinka kauan säilytämme tietoja?


Analytiikkaevästeiden säilytysaika vaihtelee 24 tunnista 24 kuukauteen riippuen evästeen tarkoituksesta. Esimerkiksi jotkin evästeet säilyttävät tietoja vain 24 tuntia muistaakseen sinut verkkosivuston erillisenä kävijänä sen päivän ajalta. Toiset voivat säilyä niinkin pitkään kuin 24 kuukautta. Voimme esimerkiksi julkaista verkkosivustosta kaksi versiota nähdäksemme, kumpi toimii paremmin ja on suositumpi, ja eväste muistaa, vierailitko sivun versiossa a vai b ja varmistaa, että näet saman version tulevilla paluukäynneillä, niin että saamme selkeää tulosdataa a/b-testauksesta.


Jaammeko tietoja kolmansien osapuolien kanssa?

  • (1) Verkkosivustoinfrastruktuurin toimittajat: Käytämme kolmannen osapuolen verkkosivustoinfrastruktuurin toimittajia auttamaan meitä rakentamaan ja hallitsemaan sivustojamme. Evästetiedot tallennetaan turvallisesti näiden toimittajien palvelimille.
  • (2) Analytiikkaevästeiden toimittajat: Käytämme Google Analyticsiä ja Adobe Analyticsiä. Google ja Adobe asettavat tilastoevästeet ja käsittelevät henkilökohtaisia tietojasi. Lisätietoja siitä, kuinka Google käsittelee henkilötietojasi, saat Googlen tietosuojakäytännöstä: https://support.google.com/analytics/answer/6004245. Lisätietoja siitä, kuinka Adobe käsittelee henkilötietoja, saat Adoben tietosuojakäytännöstä: https://www.adobe.com/fi/privacy/policy.html. Google ja Adobe ovat molemmat EU:n ja Yhdysvaltojen Privacy Shield -sertifioituja organisaatioita.
  • (3) Palveluiden toimittajat: Lisäksi meille palveluita tarjoavilla kolmannen osapuolen toimittajilla on käyttöoikeus evästetunnukseesi linkitettyihin tietoihin. Käytämme evästeidemme hallintaan kolmannen osapuolen mediatoimistoja.

Palveluntarjoajamme on valittu ja tehtävä on annettu heille huolellisuutta noudattaen, niillä on sopimuksen mukainen velvollisuus noudattaa ohjeitamme, eivätkä ne käsittele tietojasi muihin tarkoituksiin.


Mitä analyyttisia evästeitä käytämme?


Käytämme seuraavia analyyttisia evästeitä:


Cookie name Lähde Expiry Tarkoitus Adjust settings
_ga Google Analytics 2 vuotta Näitä evästeitä käytetään informaation keräämiseksi siitä, miten vierailijat käyttävät sivustoa. Tämä informaatio (sisältäen vierailijamäärän ja mistä he ovat) on anonymisoitua ja sitä käytetään sivuston parantamiseksi. Mene “Evästeiden asiakasasetuksiin” muuttaaksesi evästeasetuksia tai tyhjentääksesi evästeet selaimestasi.
_gid Google Analytics 365 päivää

Mainostusevästeet


Mitä mainostusevästeet ovat, ja voinko kieltää niiden käytön?


Käytämme mainostusevästeitä kerätäksemme tietoja verkkotoiminnoistasi ja mielenkiinnon kohteistasi ja tarjotaksemme sinulle mainoksia, jotka vastaavat parhaiten profiiliasi ja kiinnostuksesi kohteita. Mainontakumppanimme asettavat nämä evästeet sivustomme kautta. Niitä käytetään muodostamaan profiili kiinnostuksesi kohteista ja näyttämään kiinnostavia mainoksia toisilla verkkosivustoilla. Käytämme myös sosiaalisen median evästeitä, jotka linkittävät sosiaalisen median Tykkää- ja Jaa-painikkeisiin.


Käytämme näitä evästeitä näyttääksemme kiinnostavia mainoksia, välttääksemme merkityksettömien mainosten näyttämisen ja välttääksemme saman mainoksen toistuvaa näyttämistä sinulle ja mahdollistaaksemme sinulle sisältömme Tykkää- ja Jaa-toimintojen käytön sosiaalisessa mediassa. Näitä evästeitä asetetaan laitteellesi vain, jos olet hyväksynyt ne selainasetuksissasi. Voit kieltää mainostusevästeet milloin tahansa muuttamalla evästeasetuksiasi.


Miksi käytämme mainostusevästeitä?


Käytämme mainostusevästeitä rakentaaksemme kuvan selaustavoistasi, jotta voimme joko näyttää tai estää mainoksiamme riippuen siitä, mikä on sinulle merkityksellisempää. Hyödynnämme mainontakumppaniemme luomaa profiilia myös mainonnan kohdentamiseen muiden julkaisijoiden palvleuissa. Tämä voi näyttäytyä kävijöille siten, että he näkevät Huawein mainontaa myös muilla verkkosivustoilla.


Mitä tietoja mainostusevästeet keräävät ja käyttävät?


Mainostusevästeet tallentavat yksilöllisiä tunnisteita sekä mainonnan näkyvyyteen liittyviä tietoja, jotka liittyvät mainontakumppaniemme palvelimilla olevaan profiiliin. Nämä profiilit tallentavat selauskäyttäytymistäsi ja selaustietoihisi liittyviä toimintoja, kuten sivustolla tekemiäsi toimia (napsautetut linkit tai napsautetut painikkeet) sekä teknisiä tietoja laitteestasi ja sijainnistasi (IP-osoitteesi perusteella). Googlen mainostusevästeet voivat myös linkittää Google-tunnukseen, jos olet kirjautunut tilillesi käydessäsi verkkosivustollamme, mistä muodostuu vielä täydellisempi profiili sinusta.


Koska myös monet muut verkkosivustot käyttävät mainostusevästeitä, mainontakumppaneilla ei ole profiilia vain siitä, miten käytät verkkosivustoamme, vaan myös siitä, miten käytät muita verkkosivustoja. Tämän avulla mainostajat voivat muodostaa sinusta hyvin yksityiskohtaisen profiilin, mukaan lukien ikäsi, sukupuolesi, kiinnostuksesi kohteet, kielesi, käyttötasosi, verkkosi ja selaimesi.


Sosiaalisen median evästeet keräävät IP-osoitteesi ja selainmerkkijonosi ja lähettävät nämä takaisin sosiaalisen median sivustolle, joka lisäsi evästeen, jolloin sosiaalisen median sivusto tunnistaa, että olet käynyt sivustollamme. Näin tapahtuu riippumatta siitä, onko sinulla tili kyseisellä sosiaalisen median sivustolla.


Kuinka kauan säilytämme tietoja?


Mainostusevästeiden säilytysaika vaihtelee tyypillisesti 30 vuorokaudesta 9 kuukauteen riippuen kunkin mainoskampanjan pituudesta (esim. tietyn järjestämämme kilpailun kesto tai pitempi kampanja mainostaessamme yhtä laitteistamme).


Jaammeko tietoja kolmansien osapuolien kanssa?



Mitä mainostusevästeitä käytämme?


Käytämme seuraavia mainostusevästeitä:


Evästeen nimi Lähde Erääntyy Tarkoitus Asetusten muuttaminen
MR Microsoft 6 kuukautta Microsoft käyttää evästeitä seuratakseen verkkoselainten pääsyä Microsoftin tai muiden palveluntarjoajien verkkosivstoille ohjatakseen aihepiiriin perustuvaa mainontaa. Mene “Evästeiden asiakasasetuksiin” muuttaaksesi evästeasetuksia tai tyhjentääksesi evästeet selaimestasi.
MUID Microsoft 13 kuukautta
MUIDB Microsoft 13 kuukautta
uuid2 Appnexus Alituinen. 90 päivää. Dataa, joka on yhdistettävissä evästeisiin, voidaan säilyttää maksimissaan 18 kuukautta. Tätä evästettä käytetään mittaamaan, kuinka usein käyttäjät esimerkiksi klikkaavat tai katsovat mainoksia.
uids Appnexus Alituinen. 90 päivää.Appnexus Tämä eväste sisältää base 64 –enkoodatun JSON-objektin, joka sisältää ulkoisia uniikkeja sattumanvaraisesti generoituja arvoja, jotka mahdollistavat muiden Prebid Server –partnereiden eri selainten ja mobiililaitteiden toisistaan erottamisen.
sess Appnexus Istunto Alusta käyttää tätä evästettä testatakseen, onko selain konfiguroitu hyväksymään evästeet AppNexukselta.
icu Appnexus Alituinen. 90 päivää. Icu-evästettä kätetään valitsemaan mainoksia ja rajoittamaan sen lukumäärää, kuinka monta kertaa käyttäjä näkee tietyn mainoksen.
anj Appnexus Alituinen. 90 päivää. Anj-eväste sisältää dataa, joka osoittaa, onko eväste-ID synkronoitu kumppaneidemme kanssa.
usersync Appnexus Alituinen. 90 päivää. Usersync-eväste sisältää dataa, joka ilmaisee, onko eväste-ID synkronoitu kumppaneidemme kanssa.
token Appnexus 1440 minuuttia Evästeet, jotka alkavat “tokenilla” ovat avustavia evästeitä, joita käytetään turvallisuuskeinona alan opt-out sivuilla.
id mInsight (groupM DMP) Alituinen. 395 päivää Uniikki sarjanumero.
mdata mInsight (groupM DMP) Alituinen. 395 päivää Uniikki sarjanumero, Luomisen aikaleima, evästeversio
syncdata_<PARTNER> mInsight (groupM DMP) Alituinen. 10 päivää Uniikki sarjanumero, luomisen aikaleima, datakumppanin vierailija-id

Miten suojaamme henkilötietojasi


Toteutamme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia turvatoimia tietojesi suojaamiseksi luvattomalta pääsyltä, paljastamiselta, käytöltä, muokkaamiselta tai menetykseltä hyödyntämällä muun muassa salaustekniikoita, joilla varmistetaan tietojesi luottamuksellisuus.


Huawei huolehtii henkilötietojen suojan riittävästä tasosta lainsäädännön edellyttämällä tavalla kun henkilötietoja siirretään Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle. Henkilötietojen jakamiseksi yritysryhmämme sisällä olemme ottaneet käyttöön EU:n vakiosopimuslausekkeet https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/model-contracts-transfer-personal-data-third-countries_en varmistaaksemme, että henkilötietoihisi sovelletaan vastaavaa tietosuojaa alueilla, joilla EU:n tietosuojalainsäädäntö ei suoraan ole voimassa. Henkilökohtaisten tietojen jakamiseksi kolmannen osapuolen toimittajille ja kumppaneille olemme ottaneet käyttöön EU:n vakiosopimuslausekkeet, ellei kolmas osapuoli ole itse sertifioinut itseään EU:n ja Yhdysvaltojen Privacy Shieldin mukaisesti https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/eu-us-data-transfers_en


Oikeutesi ja vaihtoehtosi


Käyttääksesi oikeuksiasi tietojesi katseluun, korjaamiseen, poistamiseen, käytön rajoittamiseen, vastustamiseen tai siirtämiseen ota yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme (DPO), tai jos sinulla on valituksia tai kysyttävää siitä, miten Huawei käsittelee henkilökohtaisia tietojasi, ole hyvä ja lähetä kyselysi tästä https://www.hihonor.com/fi/legal/privacy-questions/.


Voit tarkistaa yllä olevissa ”Jaammeko tietoja kolmansien osapuolien kanssa?” -osiossa mainittuihin kolmansiin osapuoliin liittyvät oikeutesi ottamalla suoraan yhteyttä näihin kolmansiin osapuoliin.


Sinulla on myös oikeus tehdä valitus paikalliselle tietosuojaviranomaiselle.