Palkinto
HONOR 8X ja mahdollinen julkaisu National Geographic -lehdessä
Ilmoitetaan 30. marraskuuta 2018
HONOR-valokuvaaja Suosikkipalkinto
Kilpailun säännöt
#HONORMADE-valokuvauskampanjan (myöhemmin ”kampanja”) järjestää Huawei Device Co., Ltd (”järjestäjä”). Kampanjaan osallistuvat henkilöt ("osallistujat") osallistuvat kampanjaan käynnistämällä pelin. Kaikkien osallistujien katsotaan hyväksyneen seuraavat ehdot.

Kampanjan päivämäärät
00:00, 29. lokakuuta 2018 – 24:00, 30. marraskuuta 2018 (GMT+8)

Kampanjan säännöt
Liittyminen:
(1) Rekisteröidy verkkosivulla.
(2) Lähetä HONOR-puhelimella otettu kuva.
(3) Lähetettyjen valokuvien tulee noudattaa seuraavia teemoja:
i. Päiväkuvaus: päiväsaikaan otetut kuvat
ii. Yökuvaus: yöaikaan otetut kuvat
(4) Lähetetyt valokuvat on otettava ja muokattava HONOR-puhelimilla. Vain korkeintaan 10 Mt:n JPG- ja PNG-tiedostot ovat hyväksyttäviä.
(5) Järjestäjä arvioi valokuvat. Valokuvia, jotka eivät täytä ehtoja, ei julkaista verkkosivulla.

Palkinnot
(1) HONOR-valokuvaaja: Järjestäjä valitsee yhden voittajan valokuvan ja tarinankerronnan perusteella. Voittaja palkitaan HONOR 8X -laitteella (4Gt:n RAM + 64Gt:n ROM, satunnainen väri) ja mahdollisuudella saada julkaisunsa National Geographic -lehteen. Voittaja ilmoitetaan 30. marraskuuta 2018.
(2) Suosikkipalkinto: marraskuun joka maanantai eniten tykkäyksiä saanut osallistuja voittaa HONOR AM61 Bluetooth -kuulokkeet. Viikottaiset voittajat ilmoitetaan 5., 12., 19. ja 26. marraskuuta 2018.
(3) Voittajat ilmoitetaan sivulla (hihonor.com/global/events/day-and-night-fi).

Palkinnonjako
Palkintoja ei voida siirtää toiselle henkilölle tai lunastaa rahana tai muina tavaroina. Kunkin voittajan on annettava voimassa olevat yhteystiedot (mukaan lukien sähköpostiosoite, täydellinen nimi, täydellinen toimitusosoite, puhelinnumero ja postinumero) osoitteeseen event@hihonor.com seitsemän päivän kuluessa voittajaluettelon julkaisemisesta. Palkinnot lähetetään 30 työpäivän kuluessa. HONOR vastaa kaikista maksuista ja lähetyskuluista. Jos palkintoa ei ole jaettu voittajalle voittajan tekemän virheen vuoksi, voittajan katsotaan luopuneen oikeudestaan vaatia palkintoa.
Kukin osallistuja voidaan valita voittajaksi vain kerran. Honor seuraa osallistumisia ja arvioi ne. Honor pidättää oikeuden sulkea pois osallistujan, joka rikkoo osallistumisen ehtoja tai häiritsee kilpailua. Honor pidättää oikeuden korvata palkinnot rahalliselta arvoltaan vastaavilla tuotteilla ennakoimattomien olosuhteiden johdosta tapahtuneiden vahinkojen tapauksessa. Honor pidättää oikeuden hinnan lopulliseen tulkintaan.

Tietosuoja ja henkilötiedot
Järjestäjä kerää henkilötietoja, mukaan lukien lempinimet, sähköpostit, käyttäjätunnus. Järjestäjänä tarvitsemme voittajien täydellisen nimen, puhelinnumeron, toimitusosoitteen ja postinumeron lähettääksemme palkinnon. Kampanjan kohderyhmänä ovat globaalit käyttäjät. Siksi henkilötietoja on tarve siirtää rajojen yli (esimerkiksi useiden EU:n maiden välillä tai EU:n ulkopuolelle) ja tiedot tallennetaan Singaporessa. Järjestäjä sitoutuu säilyttämään tiedot turvallisesti ja poistamaan ne puolessa vuodessa. Kampanjaa varten kerättyjä tietoja ei myydä, jaeta tai anneta kolmansille osapuolille lukuun ottamatta kolmansia osapuolia, jotka ovat yhteistyössä järjestäjän kanssa yllä mainitussa tarkoituksessa. Tällaisia tietoja käytetään yksinomaan palkinnonjakoa varten. Annettuja tietoja ei käytetä mihinkään muuhun kuin ilmoitettuun tarkoitukseen.

Ehdot
Lähettäessään valokuvan kilpailuun osallistuja hyväksyy täten seuraavat:

i. Kilpailun osallistuja tiedostaa, että lähetettyjen valokuvien tulee olla alkuperäisiä, osallistujan itsensä tekemiä töitä, ja että osallistujalla tulee olla oikeus työn maailmanlaajuiseen henkiseen omaisuuteen ja työn käyttöoikeus. Valokuvat eivät riko minkään henkilön tai tahon tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä, moraalisia oikeuksia tai henkistä omaisuutta koskevia oikeuksia.

ii. Kilpailun osallistuja ei saa lähettää tiedostoja, jotka vahingoittavat minkään maan intressejä tai imagoa, sisältävät kansallisia salaisuuksia, henkilöiden yksityistietoja, alastomuutta, uhkapeliä, taikauskoa, kauhua tai väkivaltaa; ei saa lähettää tiedostoja, jotka käsittelevät etnisyyttä, rotua, uskontoa, seksismiä; ei saa lähettää tiedostoja, jotka ovat valheellisia tai harhaanjohtavia.

iii. Kilpailun osallistuja myöntää Honorille oikeuden valokuvien maailmanlaajuiseen henkiseen omaisuuteen ja sallii Honorin käyttää, muokata ja jakaa niiden kopioita, näyttää tai valtuuttaa muita osapuolia käyttämään valokuvia ja tuottamaan markkinointimateriaalia, jotka sisältävät mutta eivät rajoitu Honorin viestintämateriaaliin, sosiaalisen median valokuviin, digitaaliseen mainontaan, mediaan, foorumeihin tai sen verkkosivuihin sekä kaupallisissa että ei-kaupallisissa tarkoituksissa. Kaikkien osallistujan lähettämien tietojen tulee olla paikkansapitäviä.

iv. Kilpailuun osallistujan tulee taata, että hän ei ole valtuuttanut mitään kolmatta osapuolta käyttämään osallistujan lähettämää valokuvaa tai antanut tämän kilpailun valokuvien henkisiä oikeuksia muille.

v. Siinä tapauksessa, että jokin kolmas osapuoli esittää Honoria vastaan kilpailuun lähetettyihin valokuviin perustuvia vaateita, menettelyjä tai oikeustoimia, osallistuja on velvollinen korvaamaan Honorille mahdolliset vahingot, menetetyt voitot, menetetyt liiketoiminnan tulot tai minkäänlaiset taloudelliset menetykset ja kantaa vastuun maineen korjaamisesta ja vaikutusten ehkäisemisestä.
  • 6,5 tuuman reunukseton FullView- näyttö
  • Tehokas Kirin 710-prosessori
  • 20 MP tekoälyä hyödyntävä kamera

HONOR 8X

BEYOND LIMITS

Osta nyt