HONOR 20 live stream –aktiviteetin (tästä eteenpäin “Aktiviteetti”) järjestäjänä toimii Huawei Device Co., Ltd. (tästä eteenpäin ”Järjestäjä”). Aktiviteetin osallistujat (tästä eteenpäin ”Osallistujat”) osallistuvat Aktiviteettiin kommentoimalla. Kaikkien Osallistujien tulee hyväksyä seuraavat ehdot:

Aktiviteetin ajankohta
Aika: Tapahtuma alkaa 14:00 – 16:00 (UTC +1)
Päivämäärä: Tiistai 21. toukokuuta, 2019

Aktiviteetin säännöt
1. Osallistu kommentoimalla ja jakamalla voittaaksesi HONOR-palkintoja
(1) Osallistujat voivat lähettää kommenteja HONOR 20:een liittyen katsoessaan live streamia;
(2) Jokaisen Osallistujan tulee kerätä kommentteja saadakseen näytölle dynaamisia efektejä jakamistoiminnallisuuksilla (viisi kommenttia, kymmenen kommenttia, viisitoista kommenttia ja 50 kommenttia lisää);
(3) Osallistujat voivat klikata ”jaa”-painiketta, joka on näytöllä. Jakaessaan kuvan tunnisteella #HONOR20launch Facebookiin tai Twitteriin, Osallistuja saa mahdollisuuden osallistua arvontaan.
2. Osallistu tykkäämällä ja kommentoimalla voittaaksesi HONOR-palkintoja
Osallistujat voivat tykätä HONOR 20 –sarjan ominaisuuksista ja jakaa tämän sivun tunnisteella #HONOR20Series Facebookissa/Twitterissä saadakseen mahdollisuuden osallistua arvontaan.

Palkinto
(1) Yksi HONOR 20 (6 Gt + 128 Gt, sattumanvarainen väri) ja viisi HONOR AM61 Sport Bluetooth –kuuloketta jaetaan palkintoina.
(2) Voittajan tulee vastata yksityisviestillä Järjestäjän kommenttiin ja ilmoittaa koko nimensä, sähköpostiosoitteensa ja postiosoitteensa viiden työpäivän sisällä voittajan valinnan jälkeen.
(3) Järjestäjä valitsee voittajat, jotka ovat täyttävät vaatimukset 27. toukokuuta 2019 12:00 (Pekingin aikaa) mennessä.
(4) Voittaja julkistetaan HONOR 20-julkistuksen live stream –sivulla www.hihonor.com/global/events/honor-20-global-launch-event-fi/
Ohjeiden noudattaminen ja koko nimien, yhteystietojen ja toimitusosoitteen toimittaminen Facebook- tai Twitterviestin välityksellä on voittajan vastuulla.
(5) Huawei Device Co., Ltd:n työntekijät eivät voi osallistua Aktiviteettiin.

Palkinnon jako
(1) Palkinto ei ole siirrettävissä tai vaihdettavissa rahaksi tai tavaroiksi.
(2) Palkinto toimitetaan voittajalle kolmenkymmenen (30) työpäivän sisällä.
(3) Järjestäjä huolehtii kaikista tariffeista ja toimituskuluista. Jos palkintoa ei voida toimittaa voittajalle voittajan oman virheen takia, voittajan voidaan katsoa luopuneen oikeudestaan palkintoon. Näitä ovat mm. väärä toimitusosoite tai väärä puhelinnumero.
(4) Järjestäjä valvoo osallistumisia ja pidättää oikeuden sulkea kilpailusta Osallistujan, joka rikkoo osallistumisen ehtoja tai sormeilee Aktiviteettia. Jos osallistuja suljetaan ulos, Järjestäjä valitsee uuden voittajan ja Palkinto voidaan lunastaa uuden voittajan toimesta.
(5) Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa Palkinnon samankaltaisiksi palkinnoiksi, jotka suurin piirtein vastaavat arvoltaan alkuperäistä palkintoa. Tämä voidaan tehdä ilman erillistä etukäteisilmoitusta. Järjestäjän päätös on lopullinen ja valituksia ei oteta vastaan.
(6) Voittajan tulee hyväksyä palkinto sellaisenaan. Järjestäjä ei ota vastuuta palkinnon puutteellisuuteen tai luonteeseen tai käyttötapaan liittyen.

Yksityisyys ja henkilökohtainen data
Järjestäjä kerää henkilökohtaista dataa, kuten koko nimen, yhteystiedot ja kokonaisen toimitusosoitteen. Koska Aktiviteetti koskettaa käyttäjiä maailmanlaajuisesti, rajoja ylittävää henkiökohtaisen datan siirtoa tapahtuu (esimerkiksi maiden välillä tai EU:n ulkopuolelle/ulkopuolella) ja data varastoidaan Isossa-Britanniassa. Pidämme datan turvassa ja poistamme sen puolen vuoden kuluessa. Takaamme, että Aktiviteettia varten kerättyä dataa ei myydä, jaeta tai anneta millekään kolmannelle osapuolelle (lukuunottamatta Järjestäjän kumppaneita, jotka toteuttavat Aktiviteetin). Dataa käytetään vain palkinnon jakamiseen ja tuleviin markkinoinnillisiin käyttötarkoituksiin, liittyen Honorin maailmanlaajuiseen Facebook-sivuun ja Twitter-sivuun. Osallistujat hyväksyvät ja valtuuttavat Järjestäjän käyttämään Osallistujien henkilökohtaista dataa yllä oleviin tarkoituksiin. Antamaasi dataa ei käytetä muihin kuin yllä oleviin tarkoituksiin.

TAKAISIN